Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Echipaj de poliţie din Chişinău, indiferent în faţa încălcărilor din faţa sa şi comiţând propria încălcare în trafic

19 Ianuarie 2022 - 09:55
Redacţia PiataAuto.md
Ce ar trebui să facă un echipaj de patrulare atunci când vede o încălcare în trafic în faţa sa? Probabil cei mai mulţi dintre noi ne aşteptăm să intervină, cel puţin cu o atenţionare, iar în cazurile mai grave cu o staţionare şi o amendă. Un echipaj din Chişinău, însă, a fost surprins ieri de camera de bord a unui şofer fiind absolut indiferent la şirul de încălcări din faţa sa şi, mai grav, comiţând propria încălcare de trafic.
Dacia Duster a poliţiei aparţine Inspectoratului Naţional de Securitate Publică, deci INSP-uri care efectiv e mandatat să urmărească securitatea în trafic. Iniţial, acesta staţiona pe banda stângă pe strada Vasile Alecsandri, dar avea girofarul inclus, prin urmare aici nu prea pot exista pretenţii. Însă, ulterior, demarează şi porneşte în mişcare, ignorând cerinţele indicatorului de deplasare obligatorie pe benzi de la intersecţia notorie deja cu strada 31 August 1989 şi merge înainte de pe banda stângă.
Între timp, în faţa sa, un taximetrist virează şi el de pe banda greşită, un pieton trece la roşu, lucru care se putea solda cel puţin cu o atenţionare. Apoi ceva mai departe, echipajul de poliţie trece indiferent pe lângă un Hyundai ce mergea în sens invers pe banda destinată exclusiv transportului public şi unde maşinile nu au acces deloc în acea direcţie de deplasare. Sunt atât de multe încălcări în trafic, încât un echipaj INSP nu mai poate merge „liniştit” fără să intervină la fiecare pas? Sau problema e că însăşi echipajul INSP încalcă? Sau nu e atât, de grav, de fapt, totul, precum crede şoferul autor al video-ului de mai jos?

Sursa video: Facebook / grupul Lista AutoHam Moldova / Александр Высоцкий
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter