Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Guvernul Germaniei l-a criticat pe cehul care a atins 417 km/h cu un Bugatti Chiron pe autostrăzile fără limită de viteză

20 Ianuarie 2022 - 14:28
Redacţia PiataAuto.md
Acum câteva zile, vă informam despre un proprietar de Bugatti Chiron din Cehia, care a vrut să atingă viteza maxim posibilă pe un drum public cu bolidul său. Radim Passer, proprietarul de Bugatti, şi-a trimis întâi maşina la producător pentru verificări de siguranţă, după care, într-o dimineaţă cu trafic pustiu, a reuşit să marcheze viteza de 417 km/h cu bolidul său pe un segment de autostradă fără limită de viteză din Germania.
Nu a făcut nimic ilegal, pentru că autostrada era una fără limită. Trimiţând maşina sa la sediul Bugatti pentru ca inginerii s-o verifice, a acordat mai multă grijă siguranţei, decât ar fi făcut-o mulţi alţii. Şi totuşi, după ce realizarea sa a făcut subiectul multor ştiri, ministrul transporturilor din Germania, l-a criticat dur pe milionarul ceh, spunând că faptul că autostrăzile nu au limită de viteză nu înseamnă că se poate circula aşa. Acesta a mai spus că regulamentul circulaţiei rutiere presupune că pe autostrăzi se circulă la orice viteză, atât timp cât maşina poate fi controlată şi nu pune în pericol alţi participanţi la trafic, acesta făcând referire la cele câteva maşini care au fost depăşite în video.
Criticile ministrului par să contrazică buchia exactă a legii, făcând referire la o normă generală de siguranţă, or în nici un moment al video-ului maşina nu a dat semne că ar fi fost incontrolabilă. Remarcile oficialului din guvern au aprins şi mai mult disputa ecologiştilor din Germania, care vor să instituie limite de viteză pe autostrăzi, ca o măsură de a limita emisiile.

Vezi mai jos acel ultim video publicat de proprietarul de Bugatti, cu viziunea din interiorul maşinii asupra întregii experienţe de condus la o viteză de până la 417 km/h.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter