(VIDEO) Moment de neînţeles surprins aseară în Chişinău, când un SUV provoacă un accident, părând a fugi de poliţie, dar urmăritorii o iau pe alt drum

2 Ianuarie 2022, 09:24
Redacţia PiataAuto.md
Un moment bizar şi de neînţeles a fost surprins aseară la intersecţia străzilor Hristo Botev, Dacia şi Trandafirilor din Chişinău, acolo unde sfârşeşte şi viaductul în direcţia Botanica.
Mai multe maşini staţionau la culoarea roşie a semaforului, pe trei benzi din patru, iar la un moment dat pe banda extremă dreapta trece cu viteză un SUV ce pare a fi un Volvo, şi apoi virează brusc spre stânga pentru o întoarcere, însă în procesul virării acroşează cu roata stângă spate zona verde centrală dintre cele două sensuri, iar apoi, conform celor spuse de martori, loveşte şi una din maşinile care circula neregulamentar. Şoferul SUV-ului nu opreşte, ci merge mai departe, fugind efectiv de la locul accidentului.
Peste câteva secunde, pe aceeaşi bandă dreaptă trece în goană o Dacia Duster a poliţiei, care pare să fi urmărit SUV-ul. Însă Dacia nu virează şi ea stânga, ci o ia la dreapta, spre strada Hristo Botev, pierzând astfel urma şoferului de Volvo.
Acum, din situaţia asta, putem avea câteva scenarii, inclusiv cel în care Volvo şi Dacia Duster a poliţiei nu aveau vreo legătură, deci nu era vorba de o urmărire, iar graba celui din Volvo ar putea fi explicată de maternitatea situată în direcţia deplasării lui. Asta ar fi cea mai nevinovată explicaţie. Totuşi, după stângăcia manevrelor, viteza prea mare şi nesigură, şi coincidenţa prea mare cu maşina de poliţie, tindem să credem că maşina de poliţie urmărea SUV-ul, iar motivele eschivării puteau fi multiple, inclusiv starea de ebrietate într-o zi de 1 ianuarie. Una e clar, însă, manevra de condus a Volvo şi fuga de la locul accidentului au fost înregistrate şi de camerele video de trafic şi acesta va putea fi uşor găsit de poliţie. Starea lui la momentul conducerii, însă, va fi mai greu de probat. Aşteptăm comentarii de la poliţie pe marginea acestui caz.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova / Abdusa Vitalie
0
14,422
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!