(VIDEO) O Toyota RAV4 a rămas aseară suspendată pe semisferele recent instalate pe bulevardul Grigore Vieru din Chişinău

5 Ianuarie 2022, 08:45
Redacţia PiataAuto.md
De curând, bulevardul Grigore Vieru a primit o alee pietonală recent reparată pe zona sa centrală, iar odată cu asta aleea a întretăiat la un nivel cu câţiva centimetri mai ridicat şi precedentele spaţii de întoarcere de pe acest bulevard. Spaţiul de la intersecţia cu strada Ierusalim, spre exemplu, care anterior era folosit ca o parcare mare şi nereglementată, a devenit interzis virării, iar pentru ca şoferii să nu încarce, de o parte şi de alta a aleii înălţate au fost instalate semisfere.
Totuşi, şoferii nu doar că parchează în apropierea acestor semisfere, dar se pot vedea şi semisfere mişcate pe centru, care să creeze spaţiu de trecere peste aleea pietonală pentru unii şoferi mai şmecheri. Tocmai pe o asemenea semisferă mişcată pare să se fi blocat aseară o Toyota RAV4. Această pare să fi dat în marşarier pentru a ieşi din locul său de parcare, după care a lovit semisfera, neobservând-o, şi întrucât maşina are o gardă la sol mai mare, efectul a fost că maşina a urcat peste semisferă şi a rămas apoi suspendată pe ea, când roţile faţă au rămas în aer.
Din fericire, câţiva trecători au ajutat proprietara de Toyota şi au împins maşina, eliberând-o din captivitatea suspendată. Totuşi, deşi şoferiţa poartă răspundere fără îndoială pentru prudenţa faţă de ceea ce se află în jurul său la manevrare, în acest caz problema e în egală măsură şi în faptul că cineva a mutat anterior semisfera într-un loc în care ea nu avea ce căuta.
0
5,657
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!