(VIDEO) Oameni şi Maşini în Moldova: Ion Pavalachi, tânărul care are un Renault 5 francez şi o întreagă colecţie de maşini sovietice

16 Ianuarie 2022, 20:07
Redacţia PiataAuto.md
Acest tânăr din Moldova are doar 26 de ani, fiind cumva din generaţia millenials, despre care adeseori suntem tentaţi să credem că nu prea sunt atât de entuziasmaţi de automobile şi condus, ci mai degrabă de device-uri electronice. Însă acest tânăr a început a colecţiona şi restaura maşini la scurt timp după ce a făcut majoratul, iar azi are şi un superb Renault 5, despre care am mai scris acum jumătate de an, cât şi o lungă listă de maşini sovietice. Prima lui maşină de adolescent a fost o Volga! Cu o altă Volga a călătorit mult peste hotare. Şi e într-atât de pasionat de maşini sovietice în stare autentică, încât a format şi un club dedicat acestei pasiuni!
Iar asta e doar introducerea despre Ion Pavalachi şi istoria lui şi maşinilor sale. Acum o lună vă anunţam că dăm start unui proiect frumos, dedicat oamenilor cu istorii speciale din Moldova şi maşini care emană pasiune. Ei bine, de atunci încoace am tot muncit şi am tot filmat reportaje, şi încă mai filmăm, dar a venit timpul să începem şi să publicăm aceste istorii speciale, în format video. Sunt istoriile voastre, noastre, ale celor dintre noi, din Moldova. Toate sunt diferite, cât mai diferite, dar vrem ca toate să ne facă pe toţi să cunoaştem oameni extraordinari cu istorii extraordinare despre maşini, motocicletele camioane sau orice alte vehicule. Sunt oameni cu o pasiune imensă în viaţa lor şi vrem ca fiecare istorie să fie o mare descoperire pentru cât mai mulţi dintre noi toţi.
Deci, te invităm să te aşezi comod în faţa ecranului mai mare sau mai mic pe care-l ai în faţă şi să urmăreşti primul episod Oameni şi Maşini în Moldova, pe care-l publicăm azi. Dacă încă nu eşti abonat al canalului nostru de YouTube sau al paginii noastre de Facebook, te invităm să te abonezi neapărat, ca să nu ratezi publicările viitoare. Şi, apropo, poţi include subtitre în rusă sau engleză din comenzile player-ului, iar dacă ai nevoie şi de altă limbă, poţi activa traducerile automatizate.
0
11,987
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!