(VIDEO) Poliţia din Moldova raportează câte maşini parcate neregulamentar au fost ridicate la parcarea cu plată şi câte amenzi s-au emis

12 Ianuarie 2022, 08:46
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova a raportat că luptă cu ardoare cu şoferii care parchează neregulamentar şi a anunţat şi câte amenzi a emis de la începutul acestui an pentru asemenea încălcări.
Astfel, în toată ţara, în doar 10 zile au fost amendaţi 697 de şoferi pentru parcare sau staţionare în locuri interzise, dar 581 dintre amenzi au fost emise în Chişinău. În total, 106 automobile au fost ridicate din locurile unde erau parcate şi transportate la parcarea specială, cu plată, operată de o companie privată, în baza unui contract anterior încheiat între IGP şi aceasta.

Poliţia a mai anunţat că s-a autosesizat şi pe cazul Daciei Duster de săptămâna trecută, care a intrat cu roţile pline de noroi pe trotuarul de pe strada Grigore Vieru şi a staţionat acolo. S-a dovedit că automobilul aparţinea Guvernului Republicii Moldova! Poliţia anunţă că şi acest şofer a fost amendat şi a primit şi punctele de penalizare aferente.
În prezent, amenda în Moldova pentru parcare neregulamentară este cuprinsă în 900 şi 1,500 lei, cu aplicarea a 4 puncte de penalizare, numărul punctelor fiind mai mare decât cel aplicat trecerii la culoarea roşie a semaforului, când se aplică 3 puncte de penalizare.
0
2,351
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!