(VIDEO) Repararea unui BMW 540i E39 cu V8, în stare deplorabilă, a necesitat înlocuirea a 67 de piese

17 Ianuarie 2022, 13:33
Redacţia PiataAuto.md
BMW Seria 5 E39 a fost un model adorat aproape în întreaga lume, atât datorită designului, cât şi ingineriei şi senzaţiilor de condus. Iar la baza acestor senzaţii de condus stăteau motoare mari, generoase ca putere şi cuplu, care ofereau un dinamism de o lejeritate pe care de dispariţie în zilele noastre. Unul din cele mai rare şi totodată îndrăgite motoare era V8-ul de pe versiunea 540i.
Totuşi, de multe ori aceste maşini cu o inginerie bună ajungeau pe mâinile unor proprietari care nu le ofereau atenţia cuvenită la mentenanţa tehnică, iar astfel ajungeau uneori până la stări deplorabile, care pot sfâşia inima oricărui fan BMW sau al modelului E39. Un mecanic din SUA, autor al unui canal de YouTube, a luat în mâinile sale un asemenea BMW 540i E39 cu motor V8, degradat până la o stare mecanică deplorabilă şi s-a pus pe reanimarea lui tehnică în propriul său garaj.
A vrut să facă totul temeinic, dar cu propria muncă, folosind piese raţionale ca şi preţ, pentru a avea la final un buget decent. Totuşi, repararea completă a acestui BMW 540i E39 din SUA a necesitat înlocuirea a 67 de piese şi o multe ore de muncă şi pricepe din partea mecanicului, care a şi filmat toată experienţa într-un video.
S-au făcut lucrări peste tot de jur împrejurul maşinii şi dedesubtul ei, de la suspensie până la motor, de la piese defecte până la consumabile. Sunt atât de multe operaţiuni făcute de acest mecanic, încât acest video ar putea servi şi drept lecţii pentru cei care ar vrea să schimbe una din aceste piese pe propria maşină. Şi apoi, dincolo de toate, e plăcut să vezi cum un asemenea model legendar renaşte pas cu pas în mâinile unui mecanic priceput, care-l readuce la o condiţie pe care ar merita-o.
0
2,687
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!