Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un Mitsubishi de pe vremea când marca japoneză făcea maşini la care visau cei mai tineri

18 Ianuarie 2022 - 17:32
Redacţia PiataAuto.md
Cel mai frumos compliment pentru o marcă e atunci când tinerii îi adoră modelele şi visează la ele, le au pe pereţii din cameră sau pe imaginile de background are device-urilor digitale în zilele noastre. Şi Mitsubishi era cândva anume o asemenea marcă.
În istoria recentă, Mitsubishi probabil e marca ce a suferit o decadenţă cum puţine alte mărci au reuşit s-o facă, într-atât de mult. Da, marca mai rezistă şi azi şi mai produce, având aparent şi aceleaşi cifre de vânzări de un milion de maşini pe an, dar produce în mare parte maşini raţionale, pick-up-uri, offroader-e şi SUV-uri pe platforme deja învechite, iar cel mai grav e că au dispărut în totalitate maşinile care năşteau emoţii şi pasiune. Au dispărut Lancer-ele Evo apoi şi Lancer-ele simple. Au dispărut Ralliart-urile de cândva. Au dispărut, fireşte şi acele coupe-uri sportive cu motoare mari, de 3 litri, pe care visau să le modifice adolescenţii din anii 90 şi să se dea cu ele mai abitir ca-n jocurile video. Şi din păcate azi Mitsubishi nu are nici un model, care ar putea deveni vreodată un model de colecţie, adorat şi respectat.
Iar când vezi un pasionat de Mitsubishi 3000GT, cum e polonezul din video-ul de mai jos, înţelegi cât de mult s-a pierdut între timp din pasiunea pe care o atrăgeau aceste modele japoneze şi marca Mitsubishi în sine. Înţelegi câţi ingineri talentaţi şi ambiţioşi de cândva au tot fost suprimaţi şi ţinuţi cu mâinile legale, să nu mai lanseze nimic la fel de ambiţios şi bun. Şi e păcat.
Vezi acest video, filmat de curând în Polonia, cu acest Mitsubishi 3000GT deja legendar, pentru a-ţi aminti de gloria de cândva a acestei mărci nipone. Şi apoi spune, de ce crezi că a ajuns Mitsubishi unde este azi.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter