(VIDEO) Un Moskvich 412 din Estonia, execută o Gymkhana în mâinile unui şofer cu bască şi ochelari

18 Ianuarie 2022, 19:20
Ilie Toma
Să ai o maşină clasică, la care să munceşti din când în când în garaj, pe care să o tot perfecţionezi după imaginaţia ta, înseamnă să faci lucrurile din pură pasiune şi plăcere. Pentru unii, pasiunea asta poate lua forma unui Moskvich 412 clasic, cu motor de Opel Zafira OPC, care a avut parte, în sfârşit, de ninsori.
Da, azi vorbim din nou de tânărul cu bască şi ochelari din Estonia, care a muncit cu propriile mâini la modificarea acestui Moskvich 412, instalând pe el un motor de Opel OPC cu peste 280 CP la activ. Maşina arată frumos şi autentic pe dinafară, încât nici n-ai spune că ascunde asemenea picanterii sub capotă!
Iar de curând, într-o zi de week-end, acest tânăr s-a trezit cu multă zăpadă căzută în regiunea sa, cu mult timp liber şi cu dor de a-şi dezlănţui Moskvich-ul. Toate s-au aliniat numai bine pentru ca acesta să iasă la o plimbare savuroasă cu maşina sa, o plimbare care s-a transformat într-o Gymkhana în toată legea, apropriată de stilul renumitelor filmuleţe ale lui Ken Block de cândva. Doar că de această dată în centrul atenţiei nu e vreun bolid de raliu, ci un frumos Moskvich 412 roşu, care ştie să derapeze frumos prin zăpezile Estoniei!
Vezi toată aventura tânărului în video-ul de mai jos.
0
8,466
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!