(VIDEO) Un camion DAF, la un pas de a rata un sens giratoriu la Făleşti, ajunge să urce peste rondul din mijloc

16 Ianuarie 2022, 10:08
Redacţia PiataAuto.md
Oraşul Făleşti din nordul Moldovei are un sens giratoriu nou de ceva timp bun încoace, pe un traseu reconstruit, amenajat modern. Un şofer de camion DAF din Moldova, însă, pare să se fi desconcentrat la drum, întrucât lasă impresia că a observat sensul giratoriu din faţa sa în ultimul moment şi a acţionat periculos în rezultat.
Şoferul de camion pare să fi intrat iniţial pe traiectoria normală, dar apoi a luat-o brusc spre stânga, pe direcţia inversă a sensului giratoriu, tăind iniţial colţul insuliţei separatoare de la intrare în sensul giratoriu. Ulterior, pentru că în direcţia corectă circulau automobile, camionul ajunge să urce direct cu roţile de pe partea dreaptă peste rondul din interiorul intersecţiei, pe acolo trecând şi capul tractor, şi remorca.
Aparent a fost evitat un accident grav, dar un asemenea salt brusc cu camionul peste bordurile insuliţei şi a rondului ar fi putut provoca daune atât elementelor din intersecţiei, cât şi suspensiei sau anvelopelor camionului. Vezi toată situaţia, surprinsă de o cameră de mai jos, în video-ul de mai jos.
0
6,175
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!