(VIDEO) Un camion de deszăpezire prea rapid a provocat mai multe accidente pe sensul opus al unei autostrăzi din SUA

28 Ianuarie 2022, 12:25
Redacţia PiataAuto.md
Curăţarea zăpezii cu un camion specializat, cu lame pentru deszăpezire, poate fi o activitate monotonă. Un şofer din SUA al unui asemenea camion, însă, a decis că poate să facă toată operaţiunea mult mai repede şi mai dinamic, iar intenţiile sale neinspirate s-au soldat cu zeci de maşini avariate şi chiar câteva accidente produse pe direcţia opusă de deplasare a unei autostrăzi din statul Ohio.
Camionul înainta cu viteză mult prea mare faţă de cea care ar fi firească pentru asemenea muncă de deszăpezire, iar în rezultat lama camionului arunca zăpada la zeci de metri depărtare, într-un şuvoi imens. Această zăpada a ajuns pe contrasens, la automobilele care circulau cu viteză de autostradă acolo. Mai multor automobile le-a provocat daune precum geamuri sparte sau piese de caroserie îndoite, însă câteva maşini au suferit şi accidente provocate de acea zăpadă căzută brusc peste ele.
Un comunicat dat publicităţii de compania care deţine camionul, menţionează că şoferul iresponsabil a mers în asemenea manieră pentru câţiva kilometri la rând, fiind afectate peste 40 de automobile şi producându-se câteva accidente, care au cauzat şi răniri uşoare ale persoanelor de la bordul lor. Şoferul a fost supus controlului de alcoolemie, care nu a indicat vreo abatere, dar ulterior acesta a fost suspendat din funcţia sa şi o decizie finală va fi luată după finalizarea investigaţiei.
Foto: Unul din vehiculele avariate pe autostrada din Ohio, SUA

Compania care deţine utilajele de deszăpezire a anunţat că va plăti toate pagubele provocate de angajatul său, atât timp cât acestea vor fi documentate şi confirmate de poliţie că au avut loc în corelare cu acest incident.
În video-ul de mai jos a fost surprins un asemenea moment de avariere a maşinilor şi de producere a unui accident.
1
12,878
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!