(VIDEO) Un grup de pasionaţi din Moldova, cu BMW-uri moderne, şi-au filmat maşinile la o escapadă cu derapaje în Chişinău

24 Ianuarie 2022, 19:08
Redacţia PiataAuto.md
Mulţi dintre noi apreciem filmările cu atmosferă frumoasă, cu maşini drept protagoniste. Şi mai intrigant e atunci când acea atmosferă frumoasă se conţine într-un video filmat în Moldova. Iar în acest caz, video-ul mai e şi făcut de un grup de tineri pasionaţi. Şi acest filmuleţ, filmat în Chişinău, are ceva cu totul special în el, care ne intrigă la o discuţie şi mai interesantă.
Există multe grupuri de tineri, în multe ţări ale lumii, care şi-au dezvoltat comunităţi mari pe YouTube, unde-şi împărtăşesc pasiunea, ieşirile în oraş, de multe ori şi turaţiile mari. Unele din ele sunt focusate spre maşini mai vechi, altele spre maşini mai noi şi mai performante. Dar cele mai bune asemenea comunităţi se construiesc în jurul pasiunii profunde, iar asta face, de obicei, ca nişte tineri care aveau doar acces la nişte maşini mai puternice, să evolueze de la dorinţa de a zvâcni cu ele pe drumurile publice la o formă de cultură auto, în care apare şi un simţ al frumosului, şi al responsabilităţii.
Şi în acest video, filmat acum în Moldova, se simte această primă schimbare spre pasiune mai profundă, spre cultură auto, spre mai multă siguranţă şi spre ieşire din anonimitate. Ba chiar cei care au produs acest video şi au figurat în el au fost perfect de acord să-şi afişeze numele public, fără nicio reticenţă: Cotovici Valentin, Nicky Melloni, Artemii Balan şi Monzza_group. Chiar dacă spiritul rebel e prezent, aceste BMW-uri derapează nu pe străzile publice din Chişinău, ci în nişte spaţii adiacente late şi mari, la ore ce par ferite de alte maşini şi pietoni. Da, fireşte, este un element ştrengăresc în toată ecuaţia, dar acest element e inevitabil la o vârstă tânără şi probabil cu toţii l-am simţit cândva, la o anumită etapă din viaţă, dacă vom recunoaşte sincer. Şi e mult mai frumos când acest spirit rebel şi tânăr se coagulează în creaţii frumoase.
Vezi totul în video-ul de mai jos, filmat de aceşti tineri în Chişinău şi publicat astăzi.
0
16,687
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!