(VIDEO) Un şofer din China încearcă să repete o manevră de întoarcere pe un drum îngust, însă roţile spate ies în afara drumului

31 Ianuarie 2022, 19:14
Redacţia PiataAuto.md
Îţi mai aminteşti de un video, devenit popular acum mai bine de o săptămână, în care un şofer din China a reuşit să întoarcă un ditamai van mare pe un drum foarte îngust? Ei bine, se pare că un amic de-al său a încercat să-i repete performanţa, pe un alt drum, care nu avea o prăpastie la fel de mare pe margine ca-n primul caz.
Acesta a încercat să întoarcă un Buick, construit pe platformă de Opel Astra sedan de generaţie precedentă. E o maşină tot cu tracţiune faţă, prin urmare e esenţial ca puntea faţă să aibă aderenţă. Doar că la un moment dat, şoferul a scăpat roţile spate în afara drumului, iar puntea faţă rămasă fără forţă de apăsare, a derapat şi nu a mai putut scoate maşina de acolo.
Soluţia a fost bizară, şoferul ieşind şi ridicând cu mâna aripa spate, pentru a echilibra un pic maşina şi a-i reda aderenţa punţii faţă, după care a reuşit să iasă din dificultate. Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
9,694
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!