(VIDEO) Urmărire de la Ciocana la Buiucani a unui Mitsubishi astă-noapte de către poliţia din Chişinău

12 Ianuarie 2022, 13:01
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Chişinău a avut parte astă-noapte de una din cele mai intense urmăriri din ultimii ani, când au observat un automobil Mitsubishi în sectorul Ciocana al capitalei, în jurul orei 01:00, care ignorase un indicator cu direcţie obligatorie de deplasare. Iniţial şoferul acestuia a oprit, însă atunci când poliţistul s-a apropiat de geamul său, maşina a accelerat şi a încercat să fugă, de aici începând urmărirea.
A urmat o urmărire intensă, cu condus agresiv pe traiectorii haotice a şoferului din Mitsubishi, cu ignorarea oricăror reguli de circulaţie şi punerea în pericol a celor din jur. Urmărirea a sfârşit abia în sectorul Buiucani al Chişinăului, unde şoferul maşinii a oprit şi a încercat să fugă, sărind un gard. Acesta a fost prins într-un final de poliţişti, totuşi.
Ulterior, s-a stabilit că tânărul se afla în căutare, fiind căutat de poliţiştii Inspectoratului din Străşeni pentru furt de automobil, în luna octombrie 2021, cu care a produs ulterior un accident în Chişinău. Tânărul s-a dovedit a fi şi în stare de ebrietate astă-noapte, având alcoolemie de 0.68 mg/L. Astfel, el a fost plasat în arest la Inspectoratul de Poliţie din Străşeni, în cadrul cauzei penale în care era dat în căutare, riscând pedeapsă cu închisoare de până la 3 ani. Suplimentar, i s-a mai deschis acum o cauză penală pentru condus în stare de ebrietate avansată, dar şi cauze contravenţionale pentru încălcările rutiere comise.

Vezi mai jos video-ul urmăririi, publicat de poliţie.
1
3,497
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!