Parcă-i Mercedes, parcă-i Peugeot: o maşină bizară, surprinsă pe o stradă din Stăuceni, Chişinău

4 Februarie 2022, 12:42
Redacţia PiataAuto.md
Dacă vezi această maşină venind în întâmpinare, vei crede cel mai probabil că e un Mercedes-Benz, un CLA de primă generaţie eventual. Dacă o vei privi din spate, însă, vei zice că eu Peugeot şi va fi cam greu să ne amintim că a existat un asemenea model precum 307 CC în gama franceză. Cert e că proprietarul acestei maşini din Moldova a fost inventiv.
Imaginile au fost surprinse pe o stradă din comuna Stăuceni din municipiul Chişinău şi ne-au fost trimise la redacţie de un vizitator. La o analiză mai atentă a maşinii, înţelegem că la bază a stat un Peugeot, dar proprietarul a depus, totuşi, destul de mult efort pentru a modifica designul părţii frontale în stilul lui Mercedes CLA. Or, au fost ajustate după mărimi capota şi aripile faţă, ca să se potrivească noi bare de protecţie de la Mercedes. Noroc că aceasta are linii drepte la îmbinare. De asemenea, au fost instalate şi blocuri optice faţă de Mercedes, iar per total la o privire mai fugitivă maşina chiar poate lăsa impresia că e un Mercedes.
Pare curios şi faptul dacă proprietarului i-a reuşit să conecteze blocurile optice de Mercedes, cu LED-uri, la sistemul electric mai vechi al maşinii, conceput pentru alte elemente mai simple de iluminare. Însă, dacă maşina continuă să fie exploatată aşa, probabil s-au găsit soluţii şi totul funcţionează la acest automobil din Moldova.
0
12,981
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!