Record pentru prima motocicletă Brabus, cu toate exemplarele vândute în doar 2 minute

15 Februarie 2022, 15:14
Ilie Toma
Prima motocicletă Brabus, despre care scriam acum câteva zile, a debutat cu un record rezonant, devenind motocicleta în ediţie limitată care se vinde cel mai rapid din toate câte s-au lansat vreodată. Motocicleta poartă numele de Brabus 1300 R şi e modificată de atelierul german pe baza modelului KTM 1290 Super Duke R Evo. Vânzările motocicletei au avut loc online, pe site-ul celor de la KTM, ieri după-amiază.
În ştirea iniţială anunţam despre un număr limitat de 77 de exemplare, pentru a marca anul 1977 de fondare a atelierului Brabus şi mai spuneam că sunt disponibile doar două culori — roşu şi negru. Ei bine, până la urmă, s-a dovedit că sunt 77 de exemplare negre şi alte 77 roşii, deci 154 motociclete în total. Iar cele 154 exemplare s-au vândut pe parcursul a doar 1 minute şi 55 secunde, deci 115 secunde în total, ceea ce înseamnă că în fiecare secundă a fost vândut mai mult de o motocicletă, tocmai aici fiind şi cifra cu care s-a bătut recordul!
Motocicleta are 180 CP şi 180 kg, cu design şi eşapament modificat de Brabus. După un asemenea succes, peste orice aşteptări, ne putem aştepta cu siguranţă că vor exista foarte curând noi lansări de modele Brabus pe două roţi.
0
7,221
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!