Sute de exemplare Ford Bronco stau în parcarea fabricii din Michigan, SUA, în aşteptarea semiconductoarelor

21 Februarie 2022, 16:22
Redacţia PiataAuto.md
Criza semiconductoarelor continuă să creeze situaţii în care maşinile sunt asamblate incomplet, apoi stau în stocuri imense pe teritoriul fabricilor, pentru ca ulterior componentele finale să fie montate manual şi abia apoi să plece spre clienţi. Cel mai nou asemenea caz a fost raportat la fabrica Ford din Michigan, unde sute de exemplare, iar conform unor surse chiar câteva mii, de Bronco stau în aer liber, în ger, acoperite cu zăpadă, aşteptând semiconductoarele.
Câteva fotografii cu parcarea plină cu exemplare Bronco, în aşteptare, au devenit intens discutate în SUA, or noul Ford Bronco e unul din modelele cele mai adorate acum de fani, cu rânduri imense la el. Spre exemplu, există cumpărători care şi-au comandat maşinile încă în vara anului 2020 şi acum, la un an şi jumătate distanţă, încă nu le-au primit.
Prin urmare, aceştia şi-au manifestat acum îngrijorarea că aceste maşini, lăsate să zacă în aer liber în condiţie de ger şi umiditate, ar putea fi deteriorate de simplul proces al aşteptării, iar când vor ajunge în mâinile clienţilor, nu vor mai fi aşa cum ar fi o maşină livrată imediat când iese de pe poarta uzinei. Autorii pozelor spun că periodic vin echipe de muncitori în parcare, deschid capota şi instalează componente acolo, după care acele maşini pleacă spre clienţi, iar altele vin în loc. Oricum, stocul din de la fabrica Ford din Michigan e unul uriaş, iar priveliştea a atât de multe maşini, care stau într-o aşteptare lungă, e una tristă pentru orice pasionat auto.
0
16,290
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!