Un şofer băut, implicat într-un accident rutier, a plecat cu Dacia Duster a poliţiei care venise să-l documenteze

15 Februarie 2022, 14:12
Redacţia PiataAuto.md
Un caz de neînţeles s-a produs în Chişinău sâmbătă, 12 februarie, la orele serii şi a devenit cunoscut abia azi. Un echipaj de poliţie venise pe strada Bucovinei din capitală să documenteze un accident, iar unul din şoferii implicaţi, în vârstă de 33 de ani, s-a dovedit a fi în stare de ebrietate avansată, informează deschide.md.
În timp ce poliţiştii documentau accidentul, şoferul în stare de ebrietate a profitat de neatenţia acestora şi de faptul că Dusterul fusese lăsat cu motorul şi girofarul pornit şi a urcat la volan, demarând rapid şi plecând cu maşina echipajului de poliţie. Şi mai grav e că în maşină se afla şi una din armele din dotarea echipajului. Din fericire, însă, un alt echipaj de poliţie al BPRO se afla în apropiere pe aceeaşi stradă şi au oprit Dusterul furat.

Şoferul a fost arestat, iar acum, pe lângă cauza penală pentru condus în stare de ebrietate şi provocare de accident, este cercetat şi pentru răpire de automobil şi ultragierea poliţiştilor. Conform sursei, şeful Direcţiei Poliţie a mun. Chişinău, Marin Garaz, a confirmat producerea acestui caz.
0
13,539
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!