(VIDEO) Acesta e un Nissan Patrol de 2,700 CP din Dubai, care tocmai a atins un record de viteză de peste 350 km/h

14 Februarie 2022, 15:59
Redacţia PiataAuto.md
Nissan Patrol e un offroader îndrăgit în multe locuri de pe mapamond, atât pentru capacităţile sale, cât şi pentru construcţia durabilă. Iar această construcţie durabilă permite şi modificări substanţiale. Într-atât de substanţiale, încât un asemenea Patrol a fost transformat într-un bolid de 2,700 CP în Dubai, iar recent acesta a atins viteza de 356 km/h!
Totul s-a întâmplat la un eveniment sportiv din Dubai. Acolo a fost prezent şi renumitul Nissan Patrol dintr-un episod The Grand Tour, care a învins Porsche 918. De atunci şi până azi, proprietarul l-a mai modificat, adăugându-i încă vreo 600 CP în plus, aşa că azi acel Nissan dezvoltă deja circa 2,400 CP, dintr-un motor venit de pe un Nissan GT-R.
Şi, paradoxal, dar acel exemplar nu era cel mai Patrol de la eveniment. Mai exista un alt exemplar, de culoare neagră, cu caroseria prelucrată pentru o rezistenţă aerodinamică mai mică şi cu un motor modificat pe baza celui de stoc, de 6 cilindri în linie. Acesta are acum turbine imense şi dezvoltă o putere demenţială de 2,700 CP!
Ei bine, anume acest exemplar negru a şi atins viteza incredibilă de 221.23 mile pe oră sau 356 km/h, devenind astfel probabil cel mai rapid SUV de pe planetă. Vezi mai jos cum s-a întâmplat totul.
0
1,819
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!