(VIDEO) Ce s-a întâmplat aseară în Chişinău: accident grav cu un microbuz urmărit de alte două maşini, la intersecţia străzilor Burebista şi Dacia

2 Februarie 2022, 09:05
Redacţia PiataAuto.md
Un accident de neînţeles s-a produs aseară în Chişinău, la intersecţia bulevardului Dacia şi a străzilor Burebista şi Independenţei. Un microbuz Mercedes Sprinter a traversat în goană intersecţia la roşu, fiind urmărit de alte două maşini, iar în intersecţie Sprinterul a acroşat un Opel Astra de culoare verde şi s-a întors la 180 grade, căzându-i şi o uşă. Imediat după accident şoferul din microbuz a încercat să fugă, iar după el s-a luat un alt şofer dintre cei care îl urmăreau.
Din imaginile video surprinse de câteva camere video se vede cum şoferul de microbuz gonea pe contrasens pe strada Burebista înainte de intersecţie, fiind la doar un pas de a spulbera un pieton care traversa regulamentar. O altă cameră a surprins momentul impactului, unde se vede clar cum a avut loc acesta. O a treia cameră a surprins unghiul de pe strada Independenţei, de un de se poate desluşi prin întuneric cum şoferul de microbuz fuge imediat după impact şi cum celălalt şofer fuge după el.
Foto: Microbuzul înainte de impact

O maşină de poliţie se afla în preajmă, la semaforul de pe bd. Dacia, şi a aprins girofarurile imediat. Din fericire nici un om nu a fost rănit,.
Foto: Şoferul microbuzului, fugind imediat după accident

Un martor declară că microbuzul fugea, de fapt, după ce ar fi accidentat grav o maşină pe strada Munceşti din capitală şi a fugit, acesta fiind şi motivul urmăririi. De asemenea, mai mulţi martori spun că şoferul a fost prins în cele din urmă, iar unul din ei declară că acesta ar fi fost în stare de ebrietate narcotică, cu antecedente penale.
Foto: Opelul avariat la intersecţia străzilor Burebista şi Dacia

Am încercat să confirmăm şi să verificăm toate aceste informaţii cu poliţia. Până la ora publicării acestui articol, poliţia aşa şi nu a revenit cu informaţii exacte, anunţându-ne că se documentează totul.
Foto: Microbuzul cu uşa ruptă în urma accidentului

Vezi mai jos un video cu imaginile de la 3 camere de bord diferite

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online; Telegram / Кишинёв в теме
0
3,681
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!