(VIDEO) Cehul care a atins 417 km/h cu un Bugatti Chiron pe o autostradă din Germania riscă 2 ani de închisoare

1 Februarie 2022, 10:57
Ilie Toma
Acum aproape 2 săptămâni anunţam că guvernul Germaniei, prin ministrul său de transport, l-a criticat dur pe cehul Radim Passer, care a atins o viteză de 417 km/h pe o autostradă fără limită de viteză din Germania, spunând că acţiunea cehului a fost periculoasă, iar faptul că autostrăzile nu au limită de viteză nu înseamnă că se poate circula aşa, critica părând să contrazică buchia legii, întrucât efectiv cehul nu a încălcat nimic, mergând pe un segment de autostradă fără limită de viteză, luând şi măsuri sporite de siguranţă, precum o oră matinală de minim trafic şi o verificare anterioară completă a stării maşinii la fabrica Bugatti. Acum, însă, situaţia de absurd merge şi mai departe.
Mai nou, cehul riscă să fie judecat în Germania şi să se aleagă cu 2 ani de închisoare pentru fapta sa. Pentru că nu au putut încadra fapta cehului sub aspectul depăşirii de viteză, poliţiştii germani s-au gândit că ar putea-o încadra ca şi organizare de cursă ilegală pe drum public, iar această încălcare se pedepseşte în Germania din 2020 încoace cu până la 2 ani de închisoare. Poliţia din Saxony-Anhalt a confirmat că a iniţiat şi finalizat deja o asemenea anchetă în baza acestei presupuse încălcări, reuşind deja şi să trimită rezultatele anchetei procurilor, care vor instrumenta acuzarea.
Toată situaţia pare să se precipite până la o formă de neînţeles, or, Bugatti a rulat singur pe autostradă, nu s-a întrecut cu nimeni, deci e cel puţin bizar să se invoce o cursă. Nici măcar prevederea că şoferii trebuie să conducă atât de rapid încât să poată păstra controlul maşinii nu poate fi invocată, întrucât Bugatti nu şi-a pierdut nici într-un moment controlul. Şi până la urmă, şoferul său a făcut uz de un fapt admis legal, şi însăşi intenţia forţelor de ordine din Germania de a pedepsi o asemenea faptă cu până la 2 ani de închisoare e una inimaginabilă.
Aşa arată autostrada din Germania în momentul în care Bugatti Chiron rula pe ea

Vezi mai jos video-ul publicat de cehul Radim Passer din momentul atingerii acelei viteze de 417 km/h cu Bugatti Chiron pe autostradă, care a şi stârnit nemulţumirea autorităţilor din Germania.
0
42,684
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!