(VIDEO) Cum e să călătoreşti singur pe o motocicletă Honda Dominator 650 o lună întreagă în Islanda

15 Februarie 2022, 18:51
Redacţia PiataAuto.md
Unii motociclişti adoră să călătorească în grupuri de amici, savurând spiritul camaraderesc în aventurile pe două roţi. Alţii, însă, savurează călătoriile solo, unde motociclistul e de unul singur, faţă în faţă cu drumul, cu natura, cu aerul din faţa sa şi cu tot imprevizibilul care ar putea apărea în cale.
Motociclistul din video-ul de mai jos e unul din cei care savurează asemenea călătorii şi şi-a organizat o călătorie cât se poate de neobişnuită. O lună întreaga, de unul singur, în una din cele mai frumoase şi rar populare insule-ţări din lume — Islanda. A călătorit cu o motocicletă japoneză, care e deja clasică, Honda Dominator 650. Ea avea un motor de 644 cm cubi, cu un cilindru şi 4 timpi, aşa cum le plăcea celor de la Honda să facă. Dezvolta 44 CP şi era renumită pentru dualitatea sa, prin care rezista bine în teren dificil, dar cu care se putea călători relativ confortabil şi pe drumuri mai civilizate.
Vezi întreaga aventură de o lună, comprimată într-un film de 53 minute mai jos. În film e inclusă şi experienţa de a ajunge din Europa continentală în Islanda, cu feribotul, experienţă care durează cam 48 de ore.
0
1,624
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!