(VIDEO) Estonia demonstrează cât de magnifică şi hi-tech este, cu ajutorul unui Porsche Taycan

7 Februarie 2022, 15:12
Redacţia PiataAuto.md
Despre Estonia noi, cei din sud-estul Europei, ştim poate mai multe decât restul lumii, pentru că avem nişte legături comune în istorie şi suntem mai apropiaţi geografic. Ştim cât de hi-tech a ajuns a fi această ţară, cu reşedinţe electronice, cu toate serviciile publice transpuse online de mult timp încoace, cu roboţei care livrează autonom pachete, circulând printre pietoni pe străzi şi cu un nivel fascinant de dezvoltare generală. Dar, în acelaşi timp, exemplul Estoniei este unul şi mai elocvent pentru noi, pentru că am pornit cumva în condiţii aproape identice acum peste 30 de ani în calea dezvoltării.
Aşa că azi, constatarea succesului şi nivelului de dezvoltare la care a ajuns Estonia este şi o lecţie despre ce ar mai trebui să facem şi noi, ca să avansăm mai rapid spre un asemenea nivel. Într-un film, publicat de curând pe canalul oficial Porsche de pe YouTube, Estonia arată lumii întregi cât de frumoasă e în peisajele sale, dar şi cât de progresistă şi vizionară e în tehnologiile pe care le-a îmbrăţişat. Şi o face cu ajutorul unuia din cele mai progresiste automobile din zilele noastre — Porsche Taycan.
E un video despre această maşină electrică şi oameni, dar mai ales despre oamenii din Estonia de azi, care vorbesc despre viaţa lor, despre pasiunile, viziunile lor şi despre ţara lor, în felul în care a progresat ea. În film vorbesc oameni din IT, dar şi oameni care personalizează maşini prin muncă manuală, oameni care lucrează în restaurante. În video vorbeşte chiar şi un suedez pasionat de maşinile clasice, care s-a mutat în Estonia pentru a fonda un atelier de restaurare a Porsche-urilor clasice.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,242
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!