(VIDEO) Gest emoţionant al unui poliţist din România, după ce a oprit un şofer cu o Dacia, înmânându-i un cadou pentru copil în loc de amendă

18 Februarie 2022, 11:03
Redacţia PiataAuto.md
Un gest de bunăvoinţă al unui poliţist din România a devenit admirat în mediul online, după ce un video al acestuia, care pare a fi filmat acum câteva săptămâni, a fost publicat.
Poliţistul a oprit o Dacia 1310 din judeţul Olt într-o localitate, cel mai probabil din motiv că a observat pe bancheta spate un copil, care nu era pus în scaun corespunzător. După o scurtă discuţie, poliţistul i-a luat actele şoferului, dar nu pentru a-i scrie o amendă. Poliţistul a venit la portbagajul maşinii sale de serviciu, unde avea câte rucsacuri şi dulciuri, a luat un rucsac şi nişte dulciuri şi a mers înapoi spre Dacia pe care o oprise. I-a înapoiat actele şoferului şi l-a rugat data viitoare să nu mai admită o încălcare, cerându-şi voie să-i dea fetiţei un mic cadou, pe care l-a şi înmânat acesteia.
Prin urmare, şoferul de Dacia a scăpat doar cu o rugăminte, iar familia sa a avut parte de o surpriză neaşteptată din partea poliţistului. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: TikTok / @norristk7 (Viorel Teacă)
1
3,434
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!