(VIDEO) Noul Ford Bronco Everglades, offroader-ul construit de fabrică aşa cum l-ar modifica pasionaţii de aventuri

11 Februarie 2022, 10:47
Ilie Toma
Ford Bronco e unul din cele mai uimitoare modele moderne, care reprezintă acea dorinţă a oamenilor de a reveni la maşini construite cu emoţie şi inginerie gândită să reziste. Tuturor ne-a fost dor de aşa ceva, iar Ford a înţeles rapid asta şi a dat lovitura cu acel Bronco, lansat un an în urmă. Acum, însă, producătorul american a arătat lumii şi modelul Bronco Everglades, care e şi mai pregătit să îndure terenul dificil şi e modificat de fabrică aşa cum l-ar modifica cei mai pricepuţi pasionaţi de aventuri.
Spre exemplu, noul Ford Bronco Everglades vine din fabrică cu admisia ridicată pe montantul din dreapta faţă, iar astfel poate aborda ape de până la 92.5 cm! Iar asta e mai multe decât toate Land Rover-ele standard, G-Class sau Niva! De obicei, cele mai îndrăzneţe modele au limita la 70 cm adâncime. Aşa că noul Bronco Everglades e absolut fascinant la acest capitol.
Pe lângă asta, modelul vine echipat şi cu troliu, un alt instrument esenţial pentru aventuri adevărate de offroad. O primesc toţi, dar opţional se poate instala una şi mai puternică, pentru misiuni şi mai dificile.
S-au făcut modificări şi la locurile de răcire a punţilor, cutiei de transfer şi transmisiei, pentru ca acestea să reziste la exploatare îndelungată în noroi şi ape adânci.
Jantele sunt acoperite cu o vopsea specială rezistentă la zgârieturi, iar suspensia e una ranforsată ca să reziste chinurilor de offroad.
Iar pe lângă asta, întreg tabloul ingineriei frumoase a întregit şi de câteva elemente de design exterior şi interior.
Însă aici aceste elemente vin ca o completare a esenţei consistente a acestei maşini, ci ca un artificiu care să o facă să pară mai mult decât este, cum se întâmplă în cazul multor SUV-uri. Din fericire, aici vorbim de o maşină adevărată, concepută cu adevărat să reziste, aşa cum se făceau cândva, demult, Fordurile Bronco.
Ah, da, eram cât pe ce să omitem a spune că toată frumuseţea vine şi cu o creştere de performanţă a motorului EcoBoost de 2.3 litri de sub capotă, care livrează acum 300 CP şi 440 Nm. Motorul e cuplat cu o cutie de viteze cu 10 trepte şi, evident, cu un sistem 4x4 adevărat.
Iar partea cea mai frumoasă, care cu siguranţă îl va face un şlagăr printre pasionaţi, e preţul său de 53,000 dolari SUA, plus alte 1,495 dolari taxe de livrări. Deci, cu 54,500 dolari SUA, sau nici 48,000 euro, îţi iei acest Ford Bronco Everglades gata modificat de fabrică pentru cei mai autentice aventuri de offroad. Lumea cu siguranţă avea nevoie de asemenea modele şi ar avea nevoie de şi mai multe, create cu pasiune şi substanţă inginerească, gândite pentru lumea reală de dincolo de asfaltul autostrăzilor, gândite pentru ceva mai mult decât dusul la muncă şi la mall.
Vezi mai jos şi un scurt video de prezentare a noului Ford Bronco Everglades.
0
2,377
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!