(VIDEO) Un şofer a vrut să-i dea o lecţie discutabilă în trafic altuia dintr-o Dacia în Durleşti, dar s-a pomenit cu maşina acroşată

3 Februarie 2022, 10:03
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie bizară şi discutabilă a fost surprinsă cu puţin timp în urmă în orăşelul Durleşti din componenţa municipiului Chişinău, situaţie care s-a vrut o fi o lecţie dată în trafic, dar s-a finalizat cu o acroşare de maşini.
O Toyota a virat la stânga, în întâmpina, pe contrasens, staţiona un autobuz, iar o Dacia pornise să-l ocolească, ieşind parţial şi pe contrasens, însă cum marcajele lipsesc de pe drum, noţiunea de contrasens e una mai mult intuitivă pe aici. Şoferul din Toyota, însă, a decis că nu-i va permite Daciei să înainteze şi şi-a poziţionat maşina în faţa Daciei, blocând-o, deşi pe dreapta mai exista spaţiu de ocolire. A urmat o scurtă discuţie între cei doi, cu geamurile laterale coborâte, după care şoferul din Dacia pare să fi întors volanul spre stânga şi să fi acroşat aripa spate a Toyotei cu roata maşinii sale, într-o altă manevră de neînţeles. După care, a îndreptat volanul şi a plecat de la locul incidentului, sau poate ar fi mai corect să-l numim mic accident.
Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos, surprins de o cameră de bord.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Vasea Bălănuţă
0
14,187
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!