(VIDEO) Volvo tachinează Tesla la ea acasă, în SUA, printr-un spot pentru Polestar 2

16 Februarie 2022, 12:11
Redacţia PiataAuto.md
Suedezii de la Volvo tocmai au făcut senzaţie în SUA, plasând cel mai simplu spot posibil în pauza de la Super Bowl şi totodată obţinând cele mai multe rezultate cu el, tachinând Tesla şi VW. În timp ce alţi producători s-au întrecut în a angaja vedete de top şi a cheltui milioane pentru spoturi cu efecte de Hollywood, cei de la Polestar au făcut un spot aproape alb-negru, cu texte care apar şi dispar, iar la urmă şi cu maşina în imagine, pe care-l putea filma orice om un pic mai priceput cu un telefon şi cu pricepere minimă la montaj. Şi suedezii au dat lovitura cu acest spot.
Cheia a fost în simplitate absolută şi sinceritate, dar şi tachinarea unor producători precum VW şi Tesla. Cei de la Polestar au amintit astfel de dieselgate, spunând că ei nu au de-a face cu el şi nu au secrete murdare. Iar în raport cu Tesla au menţionat că ei nu vor cuceri planeta Marte şi nu o vor lua pe scurtături. Spotul mai continuă cu multe alte declaraţii despre ce nu este sau nu va face Polestar, prezentând apoi şi maşina lor electrică, Polestar No. 2. Şi atât.
Iar asta a fost suficient pentru ca în studiile de piaţă de după Super Bowl respondenţi să indice acest spot drept cel mai memorabil dintre toate. Vezi mai jos acest spot super simplu, iar rezultatele certifică şi faptul că a fost genial, de fapt.
0
1,765
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!