Motocicletele Arch, produse de Keanu Reeves, vor adopta propulsia electrică, de rând cu motoarele actuale V2

18 Martie 2022, 11:49
Redacţia PiataAuto.md
Până şi actorul Keanu Reeves şi compania sa Arch Motorcycles, pe care a fondat-o împreună cu Gard Hollinder, au anunţat că vor adopta propulsia electrică.
Motocicletele Arch sunt printre cele mai fascinante şi dorite din lume, fiind produse în număr mic, dar având un design superb şi motoare V2 de cilindree mare. Spre exemplu, pe modelul Arch 1S motorul are 2,032 cm cubi, livrând o performanţă copleşitoare. Fiind construite cu multă pasiune şi muncă manuală, preţurile motocicletelor Arch sunt printre cele mai mari din lume, ajungând la valori de 85,000-120,000 dolari şi chiar mai mult cu opţionale. Deci, se poate spune că în lumea motocicletelor, Arch e un nume la fel de exclusiv ca Pagani sau Bugatti în lumea maşinilor.
Ei bine, şi iată că acum Keanu Reeves şi Gard Hollinder au publicat un video în care aceştia recapitulează istoria lor de până acum şi totodată dau indicii despre viitoarele modele. Cea mai importantă confirmare din acest anunţ a fost faptul că cei doi, şi compania lor, vor adopta mobilitatea electrică şi vor produce motociclete electrice. Aceştia spun că propulsia electrică e inevitabil o parte importantă din viitor, iar ei sunt în proces de concepere a unei asemenea motociclete.
Însă totodată anunţă că au un criteriu universal, valabil atât pentru motocicletele Arch cu motoare pe benzină, cât şi pentru cele viitoare electrice — acestea trebuie să le placă lor, creatorilor, cu toată fiinţa, să fie aduse la o supremaţie tehnică ce le-ar permite să spună că o motocicletă electrică Arch e una care să poată fi savurată ca un oricare alt model de-al lor şi pe care ei să o poată prezenta mândri lumii. Aşa că va mai dura ceva timp până vom vedea un Arch electric de serie, dar e clar că până şi ce mai adorat producător de nişă a decis să facă marele pas spre electromotoare. Partea bună e că V2-urile şi vibraţiile lor specifice vor mai rămâne mult timp în gama Arch.
0
2,716
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!