Noi informaţii revoltătoare despre cazul maşinii răsturnate a poliţistului la Sângerei, care a fugit de la locul accidentului

14 Martie 2022, 10:43
Redacţia PiataAuto.md
Ieri dimineaţă informam despre un accident cu un Land Rover răsturnat la Sângerei, produs în seara zilei de sâmbătă, şi spuneam că poliţia confirmase că maşina aparţine unui poliţist, dar şoferul fugise de la faţa locului. Respectiv, poliţia pornise în căutarea acestuia, pentru a-l găsi şi a vedea dacă a fost în stare de ebrietate, iar noi promiteam să revenim cu actualizări. Ei bine, am primit noi informaţii de la Inspectoratul General de Poliţie, iar situaţia a derulat într-un mod revoltător.
Aşadar, am aflat că accidentul s-a produs în apropiere de sectorul de poliţie din Sângerei, iar mai mulţi poliţişti au mers la maşina răsturnată pentru a acorda primul ajutor. Acolo l-au găsit pe poliţist la volan, care nu putea ieşi din maşina avariată. Poliţiştii l-au ajutat să iasă, iar după ce a ieşit, acesta a fugit de la faţa locului! A revenit mai târziu cu fiul său, acela declarând că s-ar fi aflat el la volan, de fapt. Fiul poliţistului a fost testat alcoolscopic, şi rezultatul a ieşit negativ, acesta fiind treaz. Poliţistul care s-ar fi aflat, de fapt, la volan, însă, a refuzat categoric testarea, negând că el ar fi condus maşina în momentul impactului.

Acum s-a ajuns la o situaţie penibilă, în care poliţistul îi contrazice pe propriii colegi, negând că a fost el la volan, în timp ce toţi ceilalţi poliţişti, care l-au scos din maşină, confirmă că anume acesta era la volan, cu semne vizibile de stare de ebrietate! Poliţia ne-a informat că a fost deschisă şi o anchetă internă, dar şi anchetarea accidentului va merge mai departe. După demonstrarea prezenţei poliţistului la volan, cel mai probabil acesta se va alege cu dosar penal pentru refuzul de a fi testat alcoolscopic, urmând să suporte şi consecinţele legale ale provocării accidentului propriu-zis şi fugii de la faţa locului. Totodată, cei la Inspectoratul General de Poliţie ne-au confirmat că azi va urma o decizie de înlăturare a poliţistului din funcţia sa.
0
2,046
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!