Pompierii din Chişinău au luptat cu un incendiu de vegetaţie izbucnit în apropierea unei parcări auto

31 Martie 2022, 09:11
Redacţia PiataAuto.md
Numărul incendiilor de vegetaţie din ultimele săptămâni e pur şi simplu copleşitor şi fără precedent în Moldova, iar poliţia continuă să prindă incendiatori ce acţionează cu scopuri neînţelese. Ieri în Chişinău pompierii au trebuit să lupte cu un asemenea incendiu de vegetaţie, izbucnit în apropierea unei parcări auto.
Incendiul s-a produs pe strada Grenoble, în apropiere de bulevardul Traian. Strada Grenoble e o stradă periferică de oraş în această regiune, iar pe o parte a ei urmează teren cu vegetaţie. Exact la marginea acestui teren, pe lângă stradă, există o parcare auto, cu zeci de automobile. Respectiv, incendiul puternic, ce ajunsese până la gardul parcării ameninţa să distrugă automobilele de acolo şi să degenereze într-o adevărată catastrofă.
Astfel, câteva detaşamente de pompieri au acţionat de pe teritoriul parcării, împiedicând extinderea focului, în timp ce alţi colegi de-ai lor luptau direct cu focul în zona de vegetaţie.
După câteva ore de luptă, incendiul a fost stins, iar pompierii fac din nou apel la oameni să nu folosească surse de foc deschis în zone de vegetaţie, care sunt mult mai uscate în această perioadă din cauza lipsei de precipitaţii din ultimul timp.
0
1,076
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!