Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Reţinere cu 12 echipaje de poliţie în Chişinău, a unui şofer ce alerga pe jos, după ce a fost prins conducând o maşină aflată în căutare

18 Martie 2022 - 10:26
Redacţia PiataAuto.md
O reţinere cu totul ieşită din comun a avut loc miercuri seară, 16 martie, în sectorul Râşcani din Chişinău şi a implicat un număr de 12 echipaje de poliţie.
Un şofer a fost tras pe dreapta iniţial de către un echipaj INSP, însă la scurt timp s-a constatat că maşina era în căutare. În acel moment şoferul şi-a smuls actele din mâna poliţistului şi a fugit pe jos. Inspectorul de patrulare a pornit în urmărirea lui, iar colegul său a chemat ajutoare prin staţia radio.

În mod surprinzător, toate echipajele aflate în zonă, chiar dacă aparţineau şi altor subdiviziuni ale poliţiei, au sărit în ajutor. Din fericire, în scurt timp chiar agenţii de patrulare care l-au oprit iniţial l-au ajuns din urmă şi l-au prins în curtea unui bloc de pe strada Alecu Russo, după care au şi venit echipajele de poliţie ale colegilor, 12 la număr în total. Fugarul a fost reţinut şi urmează a fi anchetat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter