(VIDEO) A accidentat o maşină într-o parcare din Chişinău, a ieşit un pic şi s-a făcut nevăzut

30 Martie 2022, 10:12
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer din Chişinău, cu un Renault Megane, a fost surprins acum două zile într-o situaţie care a pornit ca o accidentare a unei alte maşini într-o parcare, dar acţiunile ulterioare ale acestuia cu siguranţă nu par a fi onorabile şi vor fi penalizate de poliţie.
Ajuns într-un spaţiu cu locuri de parcare, şoferul din Renault Megane a dat în marşarier, şi pare să accelereze mult prea nefiresc, lovind cu forţă o altă maşină parcată, încât această din urmă s-a mişcat vizibil spre bordură. Poate e o manevră neîndemânatică, din cele care se mai întâmplă uneori, dar în asemenea cazuri o acţiune corectă ar fi să aştepţi şoferul păgubit, să laşi cel puţin un bileţel pe parbriz sau să suni la poliţie şi să anunţi accidentul pe care tocmai l-ai comis, pe lângă bileţel, menţionând că ai lăsat numărul de contact şi eşti gata să mergi ulterior pentru o documentare. Din păcate, şoferul din Renault a ieşit din maşină împreună cu pasagera sa, a estimat un pic situaţia, şi, probabil convinşi că n-au fost văzuţi de nimeni, au urcat în maşină şi s-au făcut nevăzuţi, nu înainte de a mai da o dată în marşarier, fără a observa un alt pieton care trecea pe drum şi fiind la un pas de a-l atinge şi pe acela.
Acum şoferul păgubit are aceste imagini video de mai jos, iar găsirea şoferului de către poliţie e o problemă cu rezolvare simplă. Doar că acum şoferul vinovat se va alege şi cu permisul suspendat pe o perioadă şi o amendă suplimentară pentru părăsirea locului accidentului. Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Igor Lementovschi
0
1,817
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!