(VIDEO) Accident evitat doar datorită reacţiei exemplare a unui şofer din Chişinău, urmată şi de ferirea celuilalt şofer

30 Martie 2022, 09:08
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie de accident aproape iminent a fost surprinsă astă-noapte de camera de bord a unui şofer din Chişinău, la intersecţia străzilor Kogălniceanu şi Eminescu din Chişinău. Accidentul a fost evitat doar datorită vitezei regulamentare şi reacţiei exemplare a şoferului care circula corect, urmată şi de o reacţie a celuilalt şofer, care a fost la un pas de a provoca accidentul.
Autorul filmării mergea pe strada Kogălniceanu la o oră nocturnă, când mai multe intersecţii sunt trecute la semaforizare în regim de galben intermitent, ceea ce înseamnă că indicatoarele reglementează prioritatea. La intersecţia unde a avut loc situaţia, strada Kogălniceanu e cea cu prioritate. Respectiv, autorul filmării avea o viteză cuprinsă între 46-49 km/h, când de pe strada Eminescu a venit fără a ceda trecerea un Jaguar. Şoferul de pe Kogălniceanu a avut o reacţie instantanee şi a frânat la maxim, dar oricum ar fi lovit probabil Jaguarul, dacă şoferul acestuia nu ar fi avut şi el o reacţie, la rândul, lui, de a vira brusc spre dreapta, salvând astfel situaţia de un deznodământ trist. Din fericire, totul a sfârşit doar cu o sperietură şi cu scuze conştientizate din partea şoferului de Jaguar, şoferii despărţindu-se amiabil până la urmă.
Dar, toată situaţia de mai jos arată cât de importantă e respectarea vitezei regulamentare pe asemenea trasee urbane, chiar şi atunci când e noapte şi acestea sunt libere. Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Serghei Prepelita
0
2,979
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!