(VIDEO) Accident surprins la un sens giratoriu din Chişinău, între un BMW X5 şi un Hyundai Tucson

10 Martie 2022, 10:58
Redacţia PiataAuto.md
Un accident de neînţeles a fost surprins de o cameră de bord ieri la sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Alecu Russo şi Mihail Sadoveanu din Chişinău, între un BMW X5 şi un Hyundai Tucson.
Sensul giratoriu şi semnalizarea lui nu lasă loc de îndoieli — cei care intră pe el trebuie să cedeze trecerea, iar cei care se află pe el sau ies de pe el au prioritate, la fel cum se întâmplă aproape la toate sensurile giratorii. Totuşi, şoferul de BMW se pare că a considerat strada Alecu Russo pe care se deplasa drept una cu prioritate, aşa cum era cu mulţi ani în urmă, până la apariţia sensului giratoriu în acest loc din Chişinău. Astfel, acesta a intrat în intersecţie fără a frâna şi a lovit Hyundai-ul care trecea prin faţa sa şi mergea regulamentar.
În urma accidentului, Hyundai-ul s-a destabilizat şi a urcat pe o bordură, doborând şi un indicator de circulaţie. Din fericire, SUV-ul coreean s-a oprit la mică distanţă de un stâlp, fără a-l lovi. Din declaraţiile martorilor, nimeni nu a fost rănit. Vezi mai jos momentul accidentului, surprins de camera de bord.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
Autorul video-ului menţionează că data din imagini e incorectă, accidentul a avut lor ieri.

0
13,313
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!