(VIDEO) Acesta e un Chevrolet Camaro din 1970, care are o putere egală cu a unui Bugatti Chiron modern

18 Martie 2022, 12:58
Redacţia PiataAuto.md
Chevrolet Camaro e un model american legendar, îndrăgit de aproape toţi pasionaţii auto. Motoarele mari cu multă putere şi stilul de a pune foarte jucăuş puterea pe asfalt au fost printre caracteristicile care l-au consacrat de-a lungul anilor. Dar cum ar fi ca un Chevrolet Camaro din 1970, să primească sub capotă o putere echivalentă cu a unui Bugatti Chiron modern?
Modelul Bugatti, în versiunea sa normală, are 1,500 CP, dar e renumit şi prin precizia cu care poate să o transpună pe asfalt. Forţa imensă vine dintr-un motor W16 de 8.0 litri, şi trimisă pe asfalt printr-un sistem de tracţiune integrală şi o suspensie ultra sofisticată. Pe de altă parte, la Camaro totul e mai brut şi mai simplu, aşa că o asemenea putere înseamnă o provocare uriaşă.
Dar Camaro din video-ul de mai jos are exact 1,500 CP, scoşi dintr-un motor V8 de Chevrolet, căruia i s-au montat şi două turbine uriaşe. Fiecare din cei 8 cilindri a primit câte două injectoare.
S-a folosit un cadru nou sub caroseria obişnuită, s-au montat şi amortizoare sport, iar suspensia a fost şi coborâtă mai jos. Şi cumva toate aceste ingrediente funcţionează cu cei 1,500 CP într-un mod fascinant! Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
10,440
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!