(VIDEO) Acesta e un Suzuki Jimny, transformat iscusit într-un mic G-Class

2 Martie 2022, 13:38
Redacţia PiataAuto.md
Actuala generaţie a lui Suzuki Jimny i-a entuziasmat pe mulţi dintre fanii săi încă de lansare, prin formele rectangulare, porecla de mini G-Class fiindu-i atribuită încă din primele zile, încă modelului de serie. Iar la scurt timp după debut, au apărut şi mai multe companii, mai ales din Japonia, care produc kit-uri de design pentru JImny, menite să-i redea micuţului offroader un aspect şi mai apropiat de G-Class.
Suzuki-ul de mai jos a trecut printr-un asemenea tratament de modificare esenţială, folosind un kit cumpărat din Japonia, produs de către cei de la Liberty Walk. Proprietarul acestui Suzuki trăieşte în Africa de Sud, iar după ce şi-a primit piesele, a mers la un atelier local pentru a-şi modifica maşina, dar cei de aici i-au zis că lucrurile pot fi făcute şi mai iscusit, perfecţionându-se şi individualizându-se şi mai mult ceea ce putea ieşi din kit-ul japonez.
Aşa că a urmat un proces lung de transformare amplă a maşinii, la interior şi exterior, pentru a o duce la un aspect de G-Class care să pară făcut de uzină. Anume ăsta a fost dezideratul — să poţi privi rezultatul final şi să te întrebi dacă nu cumva e chiar o maşină produsă în serie de un producător, ca o versiune specială.
Şi rezultatul pare să fi îndeplinit cu prisosinţă acest deziderat, maşina fiind chiar impresionantă în forma în care a fost adusă acum. În video-ul de mai jos poţi vedea acest Suzuki Jimny, dar şi pe proprietarul atelierului care l-a modificat, vorbind despre ceea ce s-a făcut la acest offroader japonez.
0
3,804
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!