(VIDEO) Acesta e un VW Golf 2 de cândva, cu motor VR6, care se duelează cu Chevrolet Corvette

30 Martie 2022, 19:43
Redacţia PiataAuto.md
Volkswagen Golf 2 e una din cele mai îndrăgite generaţii de Golf, iar formele lui rectangulare deja îi redau un aspect de maină de colecţie. În acelaşi timp, unul din cele mai fascinante motoare din istoria anilor 90 şi 2000 de la VW a fost VR6 în diverse ipostaze ale sale, aşa că un proprietar de Golf 2 din Germania s-a gândit să combine cele două ingrediente într-o reţetă condimentată.
Golf 2 de mai jos a fost cândva o ediţie foarte apreciată şi rară, numită G60, una din cele mai rare din această generaţie, de fapt. Doar că în loc de motorul cu 4 cilindri şi 16 valve original a fost montat un motor VR6. S-au mai făcut ulterior şi alte modificări interesante la motor, s-a montat şi o parte frontală inspirată parţial de la Corrado, a fost coborâtă şi suspensia. Într-un cuvânt, a fost dat frâu liber imaginaţiei şi modificărilor care să-l facă maxim posibil de performant.
În rezultat, maşina asta nu doar sună superb cu acel motor VR6, ci şi se duelează cu supercar-uri moderne, precum Chevrolet Corvette, cu care a avut câteva întreceri, iar performanţele au fost foarte apropiate.
Vezi în video-ul de mai jos, neapărat cu sunet, ce poate face acest VW Golf 2.
0
3,696
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!