(VIDEO) Acesta e un VW Golf R Mk7, care reuşeşte să atingă peste 275 km/h pe autostrăzile din Germania

3 Martie 2022, 19:49
Redacţia PiataAuto.md
Pasionaţii versiunilor de performanţă ale lui Golf spun aproape în unison în ultimul timp că apogeul lui Golf, Golf GTI şi Golf R a fost la generaţia precedentă, cea de-a 7-a la număr, întrucât actualele Golf-uri sunt afectate prea mult de reducere de costuri şi nu mai au acelaşi echilibru fin al performanţei lor incisive.
Ei bine, generaţia precedentă, Mk7, a lui Golf R mai era renumită şi pentru faptul că rezista foarte bine la creşteri de putere, operate de ateliere iscusite. O asemenea versiune cu tuning de la ABT, am testat chiar noi în anul 2015, tot în Germania, luând maşina direct de la cei de la ABT. Acel Golf R avea 400 CP în locul celor 300 CP standard!
Foto: Imagine din testul nostru drive cu VW Golf R Mk7 de la ABT, din 2015

În video-ul de mai jos, însă publicat azi de un canal german, e un Golf R modificat de către cei de la Manhart, motorul său de 2.0 litri fiind adus la tocmai 450 CP! Şi pe deasupra limita de 250 km/h i-a fost dezactivată, aşa că acesta a putut prinde aproape 290 km/h pe vitezometrul său, moment în care pe device-ul GPS erau indicaţi 275 km/h. Da, Golf R Mk7 a fost cu siguranţă un model bun, reuşit.

Vezi mai jos cum galopează acesta pe o autostradă din Germania fără limită de viteză.
0
1,424
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!