(VIDEO) Comparaţie între Mercedes S-Class W220, BMW Seria 7 E65 şi Lexus LS, toate costând o mie de lire, în Marea Britanie

15 Martie 2022, 15:40
Redacţia PiataAuto.md
Deşi peste tot în lume preţurile la maşinile la mâna a doua s-au mărit semnificativ în ultimul an, se pare că în Marea Britanie încă se mai pot găsi limuzine luxoase, produse acum 20 de ani, care pot fi cumpărate cu doar 1,000 lire. Chiar dacă volanul pe dreapta şi clima nemiloasă în materie de rugină sunt de obicei explicaţiile principale, acest preţ e unul sub media de piaţă oricum, aşa că cele trei maşini din materialul de mai jos au şi o stare cu mult sub media de piaţă.
Ba chiar se poate spune despre ele că au fost neglijate prea mult. Se vede că proprietarii lor anteriori pur şi simplu au admis ca starea acestor maşini să degradeze iremediabil, atât la nivel estetic, cât şi mecanic. O mulţime din sistemele lor sofisticate, concepute de minţi inginereşti talentate, au fost lăsate să ajungă defectate, nefuncţionale, aşa că toate maşinile sunt pline de semnale de atenţionare şi erori, care îl roagă pe cel de la volan să le ofere mentenanţa atât de necesară şi atât de întârziată.
Jurnalistul britanic compară aceste maşini fără a le trata cu prea multă admiraţie, din păcate. Cu siguranţă aceste maşini ar fi meritat un respect mult mai mare faţă de ele, atât în momentul filmării, cât şi în anii de exploatare de dinainte. Or, dacă s-ar fi comparat maşini cu adevărat întreţinute corect, acestea ar fi fost cu adevărat magnifice, cu toată atmosfera lor, care pare deja clasică. Vezi întregul video mai jos.
0
5,153
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!