(VIDEO) Conducătorul unui Mercedes, prins în Comrat fără permis, a demarat spre un poliţist, rănindu-l, iar acum e arestat

17 Martie 2022, 08:37
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia anunţă despre un caz grav de ultragiere şi rănire a unui inspector de patrulare, produs la 15 martie în oraşul Comrat. Poliţiştii au oprit un Mercedes cu numere de înmatriculare de Marea Britanie, care avea geamurile portierelor din faţă umbrite, fapt interzis de regulamentul de circulaţie rutieră din Moldova.
Au descoperit că la volan se afla un tânăr de 19 ani, originar din oraşul Ceadîr-Lunga, fără permis de conducere, invocând că maşina îi aparţine unui amic. Într-o asemenea situaţie, poliţiştii au chemat o platformă de evacuare pentru a transporta maşina la parcarea cu plată, întrucât conducătorul nu putea fi lăsat să-şi continue drumul fără permis. Însă, la un moment dat, şoferul din Mercedes a ultragiat poliţiştii şi a demarat în forţă spre unul din ei, luând-l pe capotă. Poliţistul a reuşit să se împingă de capotă spre partea dreaptă a maşinii, detaşându-se de ea, dar oricum s-a ales cu uşoare traumatisme. Camera de bord a maşinii de poliţie a surprins momentul, iar poliţia a publicat aceste imagini, pe care le includem mai jos.
La scurt timp, Mercedesul a fost reţinut, iar şoferul a fost plasat în arest preventiv pentru 72 de ore, incriminându-i se ultragierea poliţistului, nesupunere faţă de cerinţele poliţistului şi deplasare fără permis de conducere. Cel mai probabil, arestul iniţial de 72 de ore va fi extins ulterior, iar şoferul din Mercedes va avea de înfruntat consecinţe mult mai grave pentru acţiunile sale.
0
1,407
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!