(VIDEO) Cu câte 4 Kamaz-uri consecutive, în Chişinău a pornit marea spălare a străzilor din centru

26 Martie 2022, 09:09
Redacţia PiataAuto.md
Primarul de Chişinău a anunţat azi dimineaţă că în această noapte în Chişinău a fost dat startul marii spălări a străzilor, după sezonul de iarnă. Acesta a publicat şi câteva materiale video, din care se poate vedea cum bulevardul Ştefan cel Mare e curăţat cu câte 4 Kamaz-uri, care operează consecutiv, în linie oblică, cuprinzând toată lăţimea unui sens de circulaţie.
În general, spălarea străzilor cu apă poate fi o metodă eficientă de curăţare şi de obicei ea are loc după curăţarea mecanică a reziduurilor de praf, gunoi, materiale antiderapante adunate de-a lungul sezonului de iarnă. Chişinăul are tradiţia de a fi folosit periodic curăţarea străzilor cu apă încă din perioadele de demult, dar în perioadele mai recente existau şi critici în adresa acestei metode, din cauza consumului mare de apă şi resurse.
De obicei, asemenea lucrări se făceau cu câte un singur utilaj. O anvergură ca şi cea de astă-noapte, când 4 camioane să opereze în grup, nu s-a mai făcut remarcată anterior. Tu ce părere ai despre spălarea străzilor în asemenea manieră, crezi că e un lucru benefic pentru curăţarea străzilor din oraş după sezonul de iarnă? Vezi mai jos unul din video-urile cu cele 4 camioane în acţiune astă-noapte.
0
4,398
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!