(VIDEO) Cum merge şi cum sună un pick-up american cu un diesel V8 de 6.7 litri pe o autostradă fără limită de viteză din Germania

16 Martie 2022, 19:08
Redacţia PiataAuto.md
Pick-up-urile americane sunt făcute să facă faţă muncilor grele, şi să fie practice, tocmai de asta sunt atât de populare în patria lor. Însă acestea pot fi văzute mult mai rar pe drumurile europene, tocmai de asta, să vezi un asemenea pick-up, cu un ditamai V8 de 6.7 litri sub capotă, galopând pe o autostradă fără limită de viteză din Germania, e o raritate picantă.
E vorba de un Ford F-250, care are sub capotă un motor V8 turbodiesel de 6.7 litri, motor care livra 450 CP în forma sa de stoc, dar pe care proprietar-ul l-a modificat niţel, pentru a produce 500 CP. În video-ul de mai jos, un canal de YouTube din Olanda îi face acestui exemplar o demonstraţie acustică, după care îl supune şi unor măsurări de performanţe în acceleraţii. Iar la final, pick-up-ul iese şi pe o autostradă fără limită de viteză în încercarea de a atinge viteza maximă. În ciuda motorului uriaş şi sunetului frumos, viteza maximă nu e tocmai impresionantă, fiind de 201 km/h. Pentru un pick-up, însă, e o cifră demnă.
Vezi totul în video-ul de mai jos, neapărat cu sunet.
0
8,093
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!