(VIDEO) Cum sună şi cum merge o Alfa Romeo Stelvio Q modernă, cu motor V6, pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania

9 Martie 2022, 19:01
Redacţia PiataAuto.md
Alfa Romeo a avut multă vreme motoare V6 în gama sa, iar aici fanii îşi vor aminti inevitabil de cel mai emblematic dintre ele, poreclit Busso. Acesta a avut mai multe versiuni de cilindree, inclusiv una de 2.9 litri, iar motorul V6 modern al celor de la Alfa Romeo, prin cilindreea sa de 2.9 litri, vine să renască acea glorie de cândva. Şi, la fel ca acum câteva decenii, motorul de azi vrea să pună un accent important pe sunetul său, atunci când e condus intens şi turat cu generozitate.
Ei bine, un canal de YouTube din Olanda a galopat de curând o asemenea Alfa Romeo cu motor V6 modern, de 510 CP, pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania. Şi nu, de această dată nu e atât de relevantă viteza maximă pe care a atins-o, ci mai ales acel sunet plin de emoţie pe care-l oferă pe parcursul acestui proces. Maşina de mai jos are un tratament de tuning uşor, dar acesta nu i-a atins performanţele motorului şi, din câte se pare, nici sunetul, care e oricum magnific.
Vezi totul în video-ul de mai jos, neapărat cu sunet, pentru că puţine maşini în zilele noastre au motoare care să sune atât de bine.
0
3,170
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!