Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Doi pietoni din Chişinău, la un pas de a fi accidentaţi grav de o maşină care ignoră alte maşini staţionate la trecere

24 Martie 2022 - 12:19
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie surprinsă azi dimineaţă pe şoseaua Hânceşti din Chişinău arată cât de important e să reducem la minim viteza şi chiar să oprim în faţa unei treceri de pietoni, atunci când la trecere sunt deja oprite alte maşini. Chiar şi atunci când nu vedem pietoni în câmpul vizual.
În situaţia surprinsă de o cameră de bord azi dimineaţă, şi expediată la redacţie de un vizitator, mai multe maşini au oprit la trecerea de pietoni, însă pe banda stângă un Opel merge în viteză alături de maşinile deja staţionate, chiar dacă se fac auzit deja claxoane de atenţionare. Doi pietoni traversau în acel moment şi s-au pomenit în scurt timp în faţa Opelului, care a frânat în ultimul moment. Din fericire, în cadrul unor reacţii de apărare, un pieton reuşeşte să se ferească, iar celălalt chiar se împinge cu mâinile de maşină, ferindu-se din calea ei. O analiză lentă a imaginilor arată că unul din pietoni a reuşit să se ferească din faţa maşinii la doar câţiva centimetri distanţă. A fost un incident extraordinar de aproape de a se finaliza cu un accident grav.
Şi întrucât totul s-a terminat cu bine până la urmă, această situaţie ar trebuie să fie o lecţie de siguranţă în trafic, pentru toţi cei care mai ignoră situaţiile în care alte maşini sunt deja staţionate la o trecere de pietoni. Dar şi pentru pietoni, niciodată nu strică o doză de prudenţă în plus şi evitarea de a alerga pe trecerea de pietoni. Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter