(VIDEO) Întrecere între maşini cu motoare V12, V8 şi V6, din Italia, Germania şi Japonia, în condiţii de ploaie

19 Martie 2022, 15:21
Redacţia PiataAuto.md
Aceasta e una din cele mai mixate întreceri între maşini pe care şi le-ar putea imagina cineva, sigurele puncte comune între cele 3 modele fiind faptul că sunt puternice şi au tracţiune integrală. În rest, avem de-a face cu un conglomerat de ingrediente foarte diferite din Italia, Japonia şi Germania.
Cele trei modele sunt Nissan GT-R în ediţie Nismo, cu V6 twin turbo de 3.8 litri, care livrează 600 CP şi 650 Nm, urmat de BMW M5 CS, cu un V8 twin turbo de 4.4 litri sub capotă, din care scoate 635 CP şi 750 Nm, iar vârful de lance e un Lamborghini Aventador SVJ, care are un motor fantastic V12, de 6.5 litri, aspirat natural, din care se scos 770 CP şi 720 Nm. Deci, 770 de cai-putere prin aspirare naturală! Şi toate aceste maşini se întrec între ele în condiţii de ploaie.
Cine ar putea câştiga? Ei bine, cu start de pe loc, Lamborghini a câştigat, iar mai impresionant e cât se aproape sunt celelalte două modele. Cu start din mişcare în regim Confort, a câştigat BMW-ul, iar Lamborghini a rămas cu mult în urmă, fiind învins de Nissan. Iar cu start din mişcare, dar în regim Sport, tot Lamborghini a fost primul, iar BMW-ul a ajuns ultimul. Iar toate aceste combinaţii dintre trei maşini foarte diferite fac video-ul de mai jos şi mai interesant.
0
8,256
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!