(VIDEO) Mai multe BMW-uri, Alfa Romeo, Lancia din anii 80, descoperite într-un service abandonat din Spania

17 Martie 2022, 12:22
Redacţia PiataAuto.md
Mai multe exemplare clasice de BMW-uri, Alfa Romeo, Lancia, dar şi alte mărci, au fost descoperite de curând prăfuindu-se într-un service abandonat din Tarragona, Spania. Service-ul aparţinea unui dealer auto, care şi-a închis uşile în 2010, şi într-un mod deocamdată neclar o mulţime de maşini au rămas să zacă în halele service-ului său.
Printre maşinile descoperite se numără un BMW 318i în caroserie E30, un 325i Cabriolet din aceeaşi generaţie, care pare să aibă adunaţi mai puţin de 26,000 km parcurşi!
De asemenea, acolo mai există şi un BMW Seria 8 E31, în motorizare V12 850i! Iar cel mai preţios şi rar model bavarez pare a fi un BMW M5 de primă generaţie, în caroserie E28! Nu numai că acest BMW a fost primul M5, dar a şi fost cel mai rapid sedan de serie din lume în momentul când a fost lansat! Deci, o maşină cu adevărat legendară!
Din păcate, maşina are şi o avariere la la una din uşi şi un montant, dar, teoretic, nu e nimic ce nu poate fi reparat. Şi, de fapt, multe din maşinile de aici au rămas aşa pentru că au venit în acest service pentru reparaţii, care n-au mai fost finalizate.
Nu lipsesc nici câteva exemplare de BMW Seria 5 E34, dar şi alte modele renumite din gama bavareză, pentru că maşinile de aici sunt multe la număr.
Prin halele service-ului se mai pot vedea alte câteva maşini legendare, italiene, france, spaniole şi americane. Printre ele se numără o Alfa Romeo Alfetta, o Lancia Gamma, un Citroen Mehari, un Seat 131 şi un Jeep Grand Cherokee clasic. Se pare că toate aceste maşini vor fi scoase la licitaţie în curând în starea în care sunt, urmând ca viitorii proprietari să decidă dacă vor să le restaureze. Cert e că sub acoperişul acestui service abandonat sunt multe picanterii care ar merita salvate şi reînviate!
Vezi totul în video-ul de mai jos, în care service-ul abandonat e explorat în detaliu.
0
12,907
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!