Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Manevre de neînţeles ale unui şofer începător într-o intersecţie cu sens giratoriu din Chişinău

27 Martie 2022 - 08:41
Redacţia PiataAuto.md
E cumva firesc ca şoferii începători să fie un mic mai timizi în trafic, uneori poate şi un pic stângaci, dar aceste stângăcii nu trebuie să treacă în zona încălcărilor grave de circulaţie sau să fie la un pas de crearea unui accident rutier. Totuşi, o situaţie surprinsă ieri în Chişinău cu manevrele unui şofer începător e total de neînţeles.
Totul s-a întâmplat la intersecţia cu sens giratoriu de la bd. Moscova cu străzile Alecu Russo, Bogdan Voievod şi Kiev. Un Chevrolet Trax pare să aştepte intrarea în intersecţie într-o poziţie nefirească, iar când un troleibuz îşi urmează traiectoria, Chevrolet-ul virează spre dreapta, urmând traiectoria troleibuzului spre Bogdan Voievod. După ce a ieşit, practic, din sensul giratoriu, şoferul de Chevrolet şi-a schimbat traiectoria spre cea pe care pare să o fi dorit iniţial, spre strada Kiev, şi de pe banda dreaptă, virează spre stânga deja la circa 5 metri după ieşirea din zona sensului giratoriu. Trece peste toate benzile de trafic, reţine traficul, apoi trece pe contrasens şi merge peste încă 3 benzi de trafic, pentru a ajunge de cealaltă parte a intersecţiei.
Şi paradoxul e că o maşină de poliţie trece pe alături de două ori, inclusiv după ce a făcut tot sensul giratoriu. Maşina de poliţie a frânat şi nu ştim sigur dacă a mers ulterior după şoferul de Chevrolet, întrucât autorul filmării menţionează că nu a observat ca poliţiştii să fi mers după el. Dr întreaga manevră a şoferului începător e cu siguranţă una care nu merită repetată, or, în orice asemenea situaţie în care s-a ajuns din greşeală pe alt drum se poate merge pur şi simplu 100-200 metri până la următoare intersecţie, vira regulamentar şi apoi continua traiectoria dorită.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Moldova / Alex Alx
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter