(VIDEO) Maşini japoneze legendare, în stil JDM, defilând ca-n jocurile video în Dubai

22 Martie 2022, 12:28
Redacţia PiataAuto.md
Maşinile japoneze clasice au încă milioane de fani în întreaga lume, care le adoră stilul de design, ingineria, deschiderea spre modificări şi performanţele care pot fi obţinute, dar şi magia aia tipică, ce le înconjoară, care s-a născut prin anii 80, apoi s-a conturat în jocuri video precum Need Ford Speed în ani 90 şi 2000, dar şi în filme precum primele ediţii de Fast and Furios. Şi dacă prin părţile noastre această pasiune e una mai de nişă, împărtăşită de un număr mai mic de fani, atunci în lume există locuri unde ea e la fel de intensă, adunând în jurul ei un număr impresionant de oameni, cu automobile extraordinar de interesante.
Un asemenea loc e Dubai şi Emitatele Arabe în general. Date fiiind condiţiile de exploatare şi poziţionarea geografică a ţării, maşinile japoneze de toate felurile au fost populare decenii la rând pe acolo şi sunt în continuare apreciate, bucurându-se de o reputaţie impecabilă. Iar asta serveşte şi ca bază pentru a nutri o pasiune specială şi la capitolul modelelor sportive, modificate după bunul plac, doar pentru plăcerea sufletului.
Autorul unui canal de YouTube a avut ocazia să se înfiltreze de curând la o asemenea întrunire în mişcare a fanilor de maşini japoneze clasice din Dubai. Şi n-a fost doar o întâlnire statică, în care maşini să fie admirate parcate undeva, ci una în care acele maşini şi-au turat motoare, au intrat pe un circuit închis, iar pasionaţii le-au putut savura.
Toată atmosfera aia nocturnă, cu zeci de maşini japoneze legendare, superb modificate, părea ruptă dintr-un joc video sau din scenele unui film — într-atât de autentic şi special era totul. În rezultat, a ieşit un video pur şi simplu extraordinar, de o atmosferă excepţională ce va inspira cu siguranţă toţi pasionaţii de maşini japoneze.
Şi, dincolo de toate, e pur şi simplu fascinant că în lume mai există locuri în care pasiunea pentru JDM şi pentru ingineria modelelor japoneze clasice mai e atât de intensă.
Vezi şi ascultă toată această atmosferă frumoasă în video-ul de mai jos.
0
2,151
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!