(VIDEO) Şoferul unei Tesla şi-a făcut maşina daună totală, după ce a încercat un salt de trambulină pe o stradă din San Francisco

21 Martie 2022, 11:53
Redacţia PiataAuto.md
După o întrunire a pasionaţilor de Tesla, sâmbătă seara un proprietar de Tesla Model S a vrut să facă o demonstraţie în faţa a mai mulţi amici care-l însoţeau, inclusiv un youtuber cunoscut în SUA. Totul s-a produs într-un cartier rezistenţial din San Francisco, un oraş renumit pentru străzile sale aflate în pantă.
La un moment dat, proprietarul de Tesla le-a spus celor care-l însoţeau că vrea să urce în viteză un deal, şi întrucât de cealaltă parte a vârfului urca o vale la fel de abruptă, maşina ar fi făcut un salt într-un loc deja faimos pentru mai multe cascadorii de acest gen. Doar că în filme cascadorii fac calcule de unghi, greutate, traiectorii şi viteze corecte, în timp ce proprietarul de Tesla s-a aventurat într-o idee total neinspirată. În rezultat maşina şi-a luat avânt frumos în aer, însă a aterizat jalnic, trasă în jos şi de bateriile sale grele. A avut parte de un impact dur cu asfaltul, la un unghi nepotrivit, apoi a mai luat câteva recipiente de gunoi plasate pe stradă în traiectoria sa, iar la final s-a oprit într-un Subaru. E de prisos să menţionăm, deci, că totul putea sfârşi mult mai rău, cu rănirea multor oameni. Din fericire, nimeni n-a fost rănit, însă Tesla e daună totală în urma acestui incident, mai existând şi daune colaterale pentru Subaru şi pavajul străzii.
Vezi mai jos întreaga faptă neinspirată a proprietarului de Tesla.
0
8,152
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!