(VIDEO) Un Porsche, surprins ieşind pe contrasens cu viteză pe traseul din Peresecina, la limita unui accident

21 Martie 2022, 09:22
Redacţia PiataAuto.md
Traseul M2, în sectorul său care trece prin localitatea Peresecina, e unul din cele mai periculoase din ţară. Peresecina e o localitate mare, traseul trecând prin ea pe o distanţă de peste 5 km, şi pe toată această distanţă există o limită de viteză de 50 km/h, deşi drumul are patru benzi, asfaltate perfect. Chiar dacă aici sunt active şi camere de trafic de calculare a vitezei medii, la intrare şi ieşire în localitate, oricum se găsesc protagonişti care nu au răbdare să meargă cu viteză regulamentară şi depăşesc viteza sau, şi mai rău, ies şi la depăşiri periculoase, neregulamentare.
O astfel de situaţie gravă ar fi fost surprinsă ieri de către camera de bord a unui alt şofer. Acesta menţionează că data fixată pe imagini nu e corectă, iar filmarea a avut loc ieri, în jurul orei 13:30. Un Porsche a ieşit la o depăşire neregulamentară, în viteză, peste linia dublă, pe contrasens, depăşind vizibil şi limita de viteză, dar şi ignorând marcajele. Mai mult ca atât, autorul menţionează că exact înainte de acest moment, aprinsese indicatorul şi voia să schime banda spre stânga, însă după ce a început manevra şi a văzut Porsche-ul în faţa sa, a rămas pe banda dreaptă, fiind consternat de ideea că o singură secundă a făcut diferenţa între a se pomeni cu un automobil în faţa sa şi a fi la limita unui accident frontal.
Am contactat inspectoratul de poliţie Orhei pentru a verifica datele, iar cei de acolo ne-au menţionat că se vor autosesiza în baza acestor imagini pentru a pedepsi şoferul de Porsche. Întrucât în localitate există camere de trafic, nu va fi foarte greu de contrapus imagini şi de confirmat data şi ora reală a celor surprinse în imagini de mai jos.
0
6,863
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!